ARLET I CARLA S ENS HA EXPLICAT QUINS INGREDIENTS NECESSITÀVEM: PINYA, MELÓ I FRESES.
DESPRÉS HEM TALLAT LA FRUITA EN TROSSETS PER POSAR-LA AL PAL I FER UN PINXO. PACO , PEP I LA XEF SILVIA ENS HAN EXPLICAT ANTERIORMENT COM HO HAVÍEM DE FER.
A CONTINUACIÓ, AMB L'AJUDA DE LA XEF SILVIA, HEM PORTAT EL PINXO DINS LA SAFATA DE LÍQUID NITROGEN I ESPERÀVEM 10 SEGONS I... TENIEM EL PINXO DE FRUITA CONVERTIT EN GELAT, QUE ENS HEM MENJAT... BONÍSSIM!!
HEM ACABAT ESCRIVINT LA RECEPTA PER PARELLES.
QUAN ENS HEM ACABAT EL GELAT DE FRUITA, LA XEF ENS HA PROPOSAT EN 20 SEGONS CONVERTIR UN BATUT DE VAINILLA EN GELAT... I AIXÍ HO HEM FET I MENJAT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada